​VVS-arbejde

IO VVS klarer alt inden for VVS og forstår, at den højeste kvalitet opnås igennem god kommunikation

Vores forretning i Allerød er specialiseret i vand, varme, sanitet og gas, som er det centrale i vores forretning. De bedste VVS-fagfolk sikrer, at du får den højeste kvalitet ved hjælp af god kommunikation mellem kunde og vores autoriserede VVS-installatør.

Vi renoverer, installerer og udskifter faldstammer, varmeanlæg og pumper samt forskønner dit badeværelse, så det kan blive, som det, du altid har drømt om.

Vores arbejde med VVS består af alt fra det simple til det avancerede, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten – uanset opgaven. 

Desuden får du det ønskede stykke VVS-arbejde til tiden og til din tilfredshed samt til aftalte pris. Vi tilbyder også løbende service og eftersyn på alle vvs-installationer, hvilket er en løsning vores kunder fra Hillerød, Birkerød, Allerød, Lynge og omegn har været glade for.

Vi kommer med gode råd samt aftaler en samlet pris på det stykke VVS-arbejde, som skal udføres, inden vi går i gang. Indhent et tilbud på dit næste stykke VVS-arbejde.

Kontakt vores blikkenslager for inspiration, sparring og gode tilbud på 40 18 72 50

Ønsker du et tilbud på din VVS-opgave?

Vi står til rådighed med råd og vejledning i forhold til din opgave. Du er velkommen til at kontakte os på telefon: 40 18 72 50 eller på nedenstående formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Som medlem af TEKNIQ giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører. TEKNIQ har nemlig etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejder.

Læs mere her

Kontaktoplysninger

IO VVS v/Ib Olesen

CVR: 13547637

Adresse:

Rørmosevej 2B 1

3450 Allerød

Tlf: 40 18 72 50

E-mail: iovvs@iovvs.dk