VVS-installatør specialiseret i vand og varme

Har du brug for en autoriseret VVS’er – for eksempel i forbindelse med udbedring af en vandskade, udskiftning af faldstammer eller renovering af badeværelse? IO VVS klarer alt inden for VVS-arbejde og forstår, at den højeste kvalitet opnås igennem god kommunikation. Vi servicerer blandt andet kunder i Allerød, Hillerød, Birkerød, Farum og omkringliggende byer.

Vandskade, varmeanlæg og installationer – vi fikser det hele

Vores forretning i Allerød er specialiseret i vand, varme, sanitet og gas, som er det centrale i vores forretning. De bedste VVS-fagfolk sikrer, at du får den højeste kvalitet ved hjælp af god kommunikation mellem kunde og vores autoriserede VVS-installatør.

Vi renoverer, installerer og udskifter faldstammer, varmeanlæg og pumper samt forskønner dit badeværelse, så det kan blive, som du altid har drømt om. Vi står også klar til at fikse en eventuel vandskade.

Vores arbejde med VVS består af alt fra det simple til det avancerede, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten – uanset opgaverne, der spænder fra små reparationer til afhjælpning af den akutte vandskade i hjemmet.

Desuden får du det ønskede stykke VVS-arbejde til tiden samt til aftalte pris. Vi tilbyder også løbende service og eftersyn på alle VVS-installationer, hvilket er en løsning, vores kunder har været meget glade for.

Kontakt din VVS-installatør i dag

Vi kommer med gode råd og aftaler en samlet pris på det stykke VVS-arbejde, der skal udføres, inden vi går i gang. Indhent et tilbud på dit næste stykke VVS-arbejde, hvad end det drejer sig om en mindre installation eller udbedring af en større vandskade. 

Du kan kontakte vores blikkenslager for inspiration, sparring og gode tilbud på telefon 40 18 72 50.

Ønsker du et tilbud på din VVS-opgave?

Vi står til rådighed med råd og vejledning i forhold til din opgave. Du er velkommen til at kontakte os på telefon: 40 18 72 50 eller på nedenstående formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Som medlem af TEKNIQ giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører. TEKNIQ har nemlig etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejder.

Læs mere her

Kontaktoplysninger

IO VVS v/Ib Olesen

CVR: 13547637

Adresse:

Rørmosevej 2B 1

3450 Allerød

Tlf: 40 18 72 50

E-mail: iovvs@iovvs.dk