​Blikarbejde

Skal din tagrende udskiftes, facadedækning repareres eller lignende, står vores blikkenslager klar. Når der udføres blikarbejde med materialer som zink og kobber, er det særligt vigtigt med en blikkenslager med fokus på funktion og æstetik. Det er her, IO VVS kommer ind i billedet, som har erfaring med blikarbejde i Hillerød, Allerød, Birkerød og Lynge.

Vores blikkenslager løser alle typer opgaver inden for blikarbejde – små som store. Det gælder alt fra udskiftning af tagrender til beklædning af kviste. Fra inddækning af skorstene til reparation af facadedækninger.

Vores blikkenslagers blikarbejde er langtidsholdbart og vedligeholdelsesfrit. Når vores blikarbejde er færdigt, skal du med andre ord ikke gøre andet end at nyde resultatet.

Kontakt vores blikkenslager for inspiration, sparring og gode tilbud på 40 18 72 50.

Ønsker du et tilbud på din VVS-opgave?

Vi står til rådighed med råd og vejledning i forhold til din opgave. Du er velkommen til at kontakte os på telefon: 40 18 72 50 eller på nedenstående formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Som medlem af TEKNIQ giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører. TEKNIQ har nemlig etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejder.

Læs mere her

Kontaktoplysninger

IO VVS v/Ib Olesen

CVR: 13547637

Adresse:

Rørmosevej 2B 1

3450 Allerød

Tlf: 40 18 72 50

E-mail: iovvs@iovvs.dk