​Badeværelset

Badeværelset er et rum, som skal være fyldt med velvære, og hvor funktionalitet og kvalitet arbejder tæt sammen.

IO VVS har over 25 års erfaring med opsætning af nye badeværelser samt forbedring af eksisterende badeværelser ift. udskiftning af armaturer og lignende.
Grundet vores mange års erfaring med at lave badeværelser i både Lynge, Allerød, Birkerød og Hillerød er du i trygge hænder.

Med et bredt udvalg af armaturer og baderumsmøbler af enhver slags er du sikker på at få det, der passer til din smag og din bolig.

Er beslutningen, at hele badeværelset skal udskiftes til drømmebadeværelset, står IO VVS også til rådighed og kan stå inde for alle opgaverne, som det indbefatter. Fordelen er, at du kan henvende dig et sted, da vi står for det hele, så du ikke skal koordinere med flere forskellige håndværkere. Dermed sikrer du også, at kommunikationen går én vej, så der ikke bliver nogen misforståelser.

Ved de produkter, vi kan levere, kan du spare vand og energi – uden at gå på kompromis med komforten.

Vi udarbejder med glæde et tilbud til dig, hvor prisen er i bund og kvaliteten i top.

Duravit – badeværelsesløsninger, der lever op til alle forventninger.

Vi har samlet en serie flotte og inspirerende billeder fra Duravit, og håber, det kan give dig tanker og nye spændende idéer til dit badeværelse. Billederne kan du også se sorteret i kategorierne “Sanitet”, “Brus & Damp”, “Baderumsmøbler” og “Kar, Spa & Jacuzzi” i inspirationsmodulet nedenfor.

Kontakt vores VVS-installatør for inspiration, sparring og gode tilbud på 40 18 72 50

Ønsker du et tilbud på din VVS-opgave?

Vi står til rådighed med råd og vejledning i forhold til din opgave. Du er velkommen til at kontakte os på telefon: 40 18 72 50 eller på nedenstående formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Som medlem af TEKNIQ giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører. TEKNIQ har nemlig etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejder.

Læs mere her

Kontaktoplysninger

IO VVS v/Ib Olesen

CVR: 13547637

Adresse:

Rørmosevej 2B 1

3450 Allerød

Tlf: 40 18 72 50

E-mail: iovvs@iovvs.dk