Renovering af badeværelse med fokus på funktionalitet

​Drømmer du om en større eller mindre renovering af badeværelse? Hos IO VVS har vi mere end 30 års erfaring med at skabe smukke og funktionelle badeværelser. Vi laver alt fra en lille badeværelsesrenovering til et komplet nyt badeværelse. Vi hjælper kunder mange steder såsom i Allerød, Farum, Hillerød og Birkerød og de omkringliggende nærområder.

Vi har et bredt udvalg af armaturer og baderumsmøbler

​Badeværelset bør være et rum, hvor der er fokus på velvære, og hvor funktionalitet og kvalitet arbejder tæt sammen. Vi har et bredt udvalg af armaturer og baderumsmøbler, som kan imødekomme alle ønsker og behov. Dermed kan vi altid finde en løsning, som passer til din smag og din bolig, når du vil forbedre badeværelset eller have et helt nyt bad.

Vi står gerne for renovering af badeværelse i en hovedentreprise, hvis du ønsker at skabe et drømmebadeværelse. Dermed står vi for koordineringen af alle håndværkerne, så du undgår misforståelser, og så du får et resultat, hvor ingen går på kompromis med komforten.

Nederst på siden har vi samlet en serie flotte og inspirerende billeder fra Duravit, og vi håber, at det kan give dig tanker og nye spændende idéer til badeværelset.

Hvad koster renovering af badeværelse?

​Spørgsmålet kan også være: Hvad koster et nyt badeværelse? Vores priser afhænger af omfanget af renoveringen. Måske ønsker du en total udskiftning, og det kan være, at du samtidig ønsker gulvvarme. Det kan også være, at du blot ønsker ny sanitet og nye fliser. Vi sikrer naturligvis, at prisen er i bund og kvaliteten i top.

Få et uforpligtende tilbud på en badeværelsesrenovering

​Du er velkommen til at få en snak om, hvad vi tilbyder. Vi kommer meget gerne ud for at lave et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for renovering af badeværelse. Du kan ringe på telefon 40 18 72 50 for at lave en aftale. Du kan også skrive til e-mail iovvs@iovvs.dk.​

Ønsker du et tilbud på din VVS-opgave?

Vi står til rådighed med råd og vejledning i forhold til din opgave. Du er velkommen til at kontakte os på telefon: 40 18 72 50 eller på nedenstående formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Som medlem af TEKNIQ giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører. TEKNIQ har nemlig etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejder.

Læs mere her

Kontaktoplysninger

IO VVS v/Ib Olesen

CVR: 13547637

Adresse:

Rørmosevej 2B 1

3450 Allerød

Tlf: 40 18 72 50

E-mail: iovvs@iovvs.dk