Gasservice eller udskiftning af gasfyret ved VVS døgnvagt

​Er det blevet tid til gasservice? Vores VVS døgnvagt tilbyder vi både gasfyrsservice og udskiftning af gasfyr. Vi har mere end 30 års erfaring, og vi er både autoriseret VVS-installatør og medlem af TEKNIQ. Vi har kunder mange steder såsom i Allerød, Hillerød, Farum, Birkerød og så videre.

Spar penge ved at skifte til et kondenserende naturgasfyr

​Det er en god ide at tage os med på råd, når du skal skifte fyr. Vi fortæller dig gerne om fordele og ulemper ved de forskellige kedelløsninger.

Du kan spare penge ved at udskifte dit gamle oliefyr med for eksempel et kondenserende naturgasfyr. Fyrets bedre energieffektivitet sænker elregningen og forøger værdien af huset. Naturgasinstallationer fås i mange prisniveauer, og vi leverer gerne en fremtidssikret løsning.

Vi tilbyder VVS døgnvagt og løbende gasservice, så dit fyr fungerer optimalt. Først og fremmest er løbende service af gasfyr lovpligtigt, men der kan også blive behov for reparation og anden vedligeholdelse mellem de lovpligtige eftersyn.

Vores faglige stolthed og lange erfaring gør, at du kan være sikker på, at vi finder frem til den bedste løsning, som alle bliver glade for. Samtidig sætter vi en ære i at levere vores arbejde til rette tid, aftalte pris og naturligvis i den bedste kvalitet.

Ring til vores VVS døgnvagt allerede i dag

​Kontakt os gerne for at få en snak om fordele og ulemper ved de forskellige kedelløsninger. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud på enten gasservice eller udskiftning af gasfyr. Du kan ringe til os på telefon 40 18 72 50 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til e-mail iovvs@iovvs.dk.​

Ønsker du et tilbud på din VVS-opgave?

Vi står til rådighed med råd og vejledning i forhold til din opgave. Du er velkommen til at kontakte os på telefon: 40 18 72 50 eller på nedenstående formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Som medlem af TEKNIQ giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører. TEKNIQ har nemlig etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejder.

Læs mere her

Kontaktoplysninger

IO VVS v/Ib Olesen

CVR: 13547637

Adresse:

Rørmosevej 2B 1

3450 Allerød

Tlf: 40 18 72 50

E-mail: iovvs@iovvs.dk